Expertise

Juist bij een geclaimde schade bewijst de polis zich en bij elk contact wordt een zorgvuldig opgebouwde relatie uit handen gegeven. Alleen register experts (nivre) en echte deskundigen kunnen, ook op kritieke momenten, in overleg met u deze relatie versterken.

Als partners zorgen wij ervoor uw beleid te kennen en zijn wij in staat om onafhankelijk en tegelijk als verlengstuk van uw organisatie op te treden. Wij zijn klantvriendelijk, wat wil zeggen dat wij bezoekafspraken snel en op het uur nauwkeurig worden gepland.

Onze werkgebieden zijn:

  • brand/varia
  • aansprakelijkheid
  • algemene schades

Als gediplomeerde juweliers/goudsmeden en register taxateurs kunst/antiek zijn wij De specialisten op het gebied van kostbaarheden. Juist op dit vakgebied zijn wij bekend om onze mogelijkheid tot het regelen van naturavergoeding.

Door onze aanpak en deskundigheid is een verzekerde dan wel benadeelde doorgaans overtuigd van de juistheid van onze schadetaxatie. Onze rapportage is helder, bondig en bevat alle gegevens die nodig zijn om tot een verantwoorde beslissing te komen.

Ook kunnen wij contra expertises uitvoeren, maar alleen na overleg met de betrokken assuradeur zodat er geen belangenverstrengeling kan ontstaan.

Sinds 1992 is ons expertise credo: Ouëndag & Silberman Partners in Schadeafwikkeling.